Het Nederlandse Rode Kruis

Het Rode Kruis helpt mensen in nood

Werken met blauw voor het Rode Kruis

 

Al sinds we gestart zijn werken we voor het Rode Kruis. Het begon met een wedstrijd die was uitgeschreven door stichting JongeHonden (jongehonden.nl). De opdracht was: verzin een aansprekende campagne voor het Rode Kruis om jongeren te werven. We mochten we de opdracht uitvoeren, en de basis voor een prettige en langdurige samenwerking was gelegd. Inmiddels hebben we al honderden projecten voor het Rode Kruis uitgevoerd, waarvan hieronder een aantal voorbeelden.

Onze dienstverlening

Graphic

Design

DTP/Print Design

Rode Kruis Week

 

In de derde week van juni gaan de Rode Kruis vrijwilligers van oudsher de huizen langs met de collectebus. Dit gaat gepaard met een uitgebreide promotionele campagne: zo maken we voor de Rode Kruis week abri’s, advertenties, banners, posters, social media-uitingen, flyers, zeildoeken, metropanelen en stoppers.

Nalatenschappen

 

 

Het Rode Kruis vroeg Engine om een boekje te maken over het hoe en wat van nalatenschappen. In ieder geval is dit boekje één van de nalatenschappen van Engine.

3FM Serious Request - Bedanktraject

 

It ain't over till it's over. Terwijl het Glazen Huis op de markt lang en breed is afgebroken, loopt Serious Request nog door binnen het Rode Kruis. In het bedanktraject laat het Rode Kruis haar donateurs en partners weten dat zij dit niet zonder hun inzet en steun had kunnen bewerkstelligen. Wel zo netjes. En zo moet het er ook uit zien.

Flyers, brochures, posters

 

Hoe groter een organisatie, hoe uitgebreider de dienstverlening. En de meeste diensten vereisen nadere toelichting, bijvoorbeeld met behulp van een flyer, brochure of een poster. Weet u bijvoorbeeld wat Humanitair Oorlogsrecht is? Wij inmiddels wel – we hebben het standaardwerk erover gemaakt.

Geïnteresseerd in wat we voor u

kunnen betekenen? Bel of mail ons

voor een vrijblijvende afspraak of

een offerteaanvraag.

Nieuwpoortkade 2a
1055 RX Amsterdam
tel  +31 20 60 60 920
e info@enginebranding.nl

Home
Ons werk
Over ons
Contact

© 2016 | Engine branding & identity