Wetlands

Waar land, water én mens samenkomen

Klein oppervlak, grote impact

 

Wetlands International is een wereldwijde not-for-profit organisatie die zich inzet voor het behoud en het herstel van wetlands: de bron van water dat het leven op aarde mogelijk maakt. Net zo essentieel voor onze planeet als oceanen en bossen. Maar wie heeft dat nou op het netvlies? Engine helpt Wetlands deze boodschap over te brengen.

Onze dienstverlening

Webdesign

Webcoding

Animation

Landschapsveranderingen in beeld

 

De mensheid zet al eeuwen de natuur naar haar hand; met grote veranderingen tot gevolg. Bomenkap, stuwdammen en landbouw hebben - naast hun opbrengsten - zo al jaren ongewenste bijeffecten. Wetlands probeert deze ongewenste effecten tegen te gaan door op een slimme manier met onze 'natural resources' om te gaan, zonder deze uit te putten. Engine mocht in beeld vatten hoe dat in zijn werk gaat.

Nu in actie voor een betere wereld in 2030

 

De Verenigde Naties hebben zeventien doelstellingen voor duurzame ontwikkeling geformuleerd om acties te stimuleren die essentieel zijn voor de mensheid en onze planeet. Engine bracht in opdracht van Wetlands hun bijdrage om deze doelstellingen te behalen met een website in beeld. Indrukwekkend, niet?

 

www.actnowfor2030.com

 

Geïnteresseerd in wat we voor u

kunnen betekenen? Bel of mail ons

voor een vrijblijvende afspraak of

een offerteaanvraag.

Nieuwpoortkade 2a
1055 RX Amsterdam
tel  +31 20 60 60 920
e info@enginebranding.nl

Home
Ons werk
Over ons
Contact

© 2016 | Engine branding & identity